Νέα

May 29, 2024

Έναρξη του World Series of Poker 2024 με το Event #3: $500 No-Limit Hold'em Freezeout

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρισμένη έναρξη του World Series of Poker 2024, που σας έφερε περήφανα το PokerNews, ο επίσημος συνεργάτης σας στα μέσα ενημέρωσης και η βασική πηγή για ζωντανές ενημερώσεις από όλες τις εκδηλώσεις βραχιολιών. Ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος εδώ στο διάσημο Horseshoe and Paris, Λας Βέγκας, καθώς προετοιμαζόμαστε για την έναρξη του Event #3: $500 WSOP Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout.

Έναρξη του World Series of Poker 2024 με το Event #3: $500 No-Limit Hold'em Freezeout

Βασικά συμπεράσματα:

  • Το γεγονός #3 σηματοδοτεί την έναρξη του 2024 WSOP, που υπόσχεται ένα γεμάτο δράση διήμερο No-Limit Hold'em Freezeout.
  • Η καθυστερημένη εγγραφή είναι διαθέσιμη για 11 επίπεδα, προσφέροντας ευελιξία στους συμμετέχοντες, με την εκδήλωση να είναι δομημένη ώστε να περιλαμβάνει έγκαιρα διαλείμματα και μια γενναιόδωρη αρχική στοίβα.
  • Το PokerNews παρουσιάζει το MyStack, ένα επαναστατικό εργαλείο που ενισχύει την αφοσίωση των παικτών επιτρέποντας ζωντανές ενημερώσεις του αριθμού των μαρκών.

Η προσμονή για αυτήν την ολοκαίνουργια προσθήκη στη σύνθεση του WSOP έχει φτάσει σε πυρετό. Καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι αυτού που υπόσχεται να είναι ένα μνημειώδες γεγονός, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Το $500 WSOP Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout θα ξεκινήσει στις 10 π. ένα διάλειμμα για δείπνο 75 λεπτών στο τέλος του επιπέδου 15, γύρω στις 6:30 μ.μ.

Οι διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν με μια στοίβα 25.000 μαρκών, βουτώντας σε 22 επίπεδα παιχνιδιού διάρκειας 30 λεπτών την Ημέρα 1. Η μάχη συνεχίζεται στις 11 π.μ. για την Ημέρα 2, όπου το πεδίο θα περιοριστεί μέχρι να στεφθεί πρωταθλητής.

Βελτιώστε την εμπειρία σας με το MyStack:

Το PokerNews είναι ενθουσιασμένο που ενεργοποιεί το MyStack για κάθε εκδήλωση WSOP, μια δυνατότητα που επιτρέπει στους παίκτες να ενημερώνουν απευθείας τον αριθμό των μαρκών τους στις σελίδες μας ζωντανών αναφορών. Αυτό το δωρεάν εργαλείο είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε έχει λογαριασμό στο PokerNews, ενθαρρύνοντας μια πιο διαδραστική και συναρπαστική εμπειρία τουρνουά.

Τι ακολουθεί στο WSOP;

  • Εκτός από το Γεγονός #3, το ημερολόγιο του WSOP είναι γεμάτο δράση, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης του Γεγονότος #4: $1.500 Omaha Hi-Lo 8 ή καλύτερο στις 2:00 μ.μ.
  • Οι αξιοσημείωτες ενημερώσεις από τη σειρά περιλαμβάνουν τον Qui Nguyen που ηγείται στο Event #1: $5,000 Champions Reunion, ενώ ο Caleb O'Donnell βρίσκεται στην κορυφή του leaderboard στο Event #2: $500 Casino Employees No-Limit Hold'em.
  • Το Fantasy Draft 25.000 $ είδε τον Daniel Negreanu να κερδίζει μια κορυφαία προσφορά 132 $, υπογραμμίζοντας το ανταγωνιστικό πνεύμα και τον ενθουσιασμό που περιβάλλει τη σειρά.

Καθώς ξετυλίγεται το World Series of Poker 2024, το PokerNews είναι το πάσο σας με πλήρη πρόσβαση στην καρδιά της δράσης, με ολοκληρωμένη κάλυψη, ενημερώσεις και πληροφορίες. Είτε συμμετέχετε στα γεγονότα είτε παρακολουθείτε τη δράση από μακριά, ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη υπερβολή στο πόκερ.

undefined is not available in your country. Please try:
The High Stakes Chess Match of Poker: Ausmus εναντίον Mohamed
2024-06-06

The High Stakes Chess Match of Poker: Ausmus εναντίον Mohamed

Νέα