Νέα

April 22, 2024

Ο Gabriel Croteau κλείνει τη νίκη στο 2024 WSOP Event #10: Ένα $600 No-Limit Hold'em Spectacle

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Μετά από μια μαραθώνια συνεδρία 17 ωρών, η αυλαία έπεσε τελικά στο Event #10: $600 No-Limit Hold'em 8-Max στο 2024 World Series of Poker (WSOP) Playground, στέφοντας τον Gabriel Croteau τον πρωταθλητή. Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση heads-up, ο Croteau ξεπέρασε τον Daniel Lefebvre για να εξασφαλίσει το δεύτερο σιρκουί του και ένα όμορφο κέρδος νικητή $41.640, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα του στο πόκερ.

Ο Gabriel Croteau κλείνει τη νίκη στο 2024 WSOP Event #10: Ένα $600 No-Limit Hold'em Spectacle
  • Βασικά συμπεράσματα:
    • Ο Gabriel Croteau θριαμβεύει στο 2024 WSOP Event #10, εξασφαλίζοντας το δεύτερο σιρκουί του και ένα έπαθλο $41.640.
    • Η εκδήλωση προσέλκυσε 419 συμμετέχοντες, δημιουργώντας ένα έπαθλο 213.690 $, πολύ πάνω από την εγγύηση των 50.000 $.
    • Το τουρνουά γνώρισε έντονη δράση, με τον Croteau να διατηρεί το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια και να επιδεικνύει στρατηγική ικανότητα στο τελικό τραπέζι.

Η διοργάνωση, η οποία είναι η ενδέκατη από τις δεκαπέντε διοργανώσεις σιρκουί, προσέλκυσε ένα πλήθος 419 λάτρεις του πόκερ, δημιουργώντας ένα έπαθλο που αυξήθηκε στα $213.690, τετραπλασιάζοντας την αρχική εγγύηση των $50.000. Αυτή η προσέλευση είναι απόδειξη της αυξανόμενης δημοτικότητας της διοργάνωσης και του ανταγωνιστικού πνεύματος που συνεχίζει να καλλιεργεί η πίστα WSOP.

Το ταξίδι του Croteau στη νίκη ήταν μια βιτρίνα σταθερής απόδοσης και στρατηγικής οξυδέρκειας. Παρέμεινε πάνω από το μέσο μέγεθος στοίβας για όλη την ημέρα, παίρνοντας τελικά ένα επιβλητικό προβάδισμα στο τελικό τραπέζι. Το επιθετικό αλλά υπολογισμένο στυλ παιχνιδιού του απέδωσε καρπούς, κάνοντας αυτή τη νίκη μια σημαντική προσθήκη στο πρώτο του ρινγκ στο WSOP που κέρδισε τρεις μήνες πριν στο Κάλγκαρι.

Το τουρνουά δεν έλειπε από δράματα και υψηλά στοιχήματα δράσης. Ο Mike Leah, ένας αξιοσημείωτος παίκτης, ξεκίνησε δυνατά αλλά τελικά δεν κατάφερε να διατηρήσει την ορμή του, αποχωρώντας από το τουρνουά μετά το σκάσιμο της φούσκας. Η ίδια η φάση της φούσκας ήταν μια τεταμένη στιγμή, με τον Τσαντ Τζόινσον να βγαίνει στα χέρια του Paul Nakhle's που στρίβει ευθεία, σηματοδοτώντας την έναρξη των εγγυημένων χρηματικών βραβείων για τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι γρήγορες αποβολές ακολούθησαν τη φάση της φούσκας, με τους Croteau και Senthuran Vijayaratnam να αναδεικνύονται σημαντικοί ηγέτες στο chip. Ωστόσο, ήταν το διπλό νοκ άουτ του Στιούαρτ Τέιλορ που άλλαξε προσωρινά τη δυναμική, ωθώντας τον στο προβάδισμα μαρκών πριν από το τελικό τραπέζι.

Το τελικό τραπέζι ήταν πεδίο μάχης, με τον Croteau να αποκλείει βασικούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Jamie Baker και Παναγιώτη Πραχάλη, εδραιώνοντας το πλεονέκτημά του σε chip. Το στρατηγικό του παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα εμφανές κατά τη διάρκεια ενός τεράστιου pick-off της μπλόφας από το Vijayaratnam, δημιουργώντας τη βάση για το heads-up showdown με τον Lefebvre.

Παρά το σημαντικό μειονέκτημα της μάρκας, ο Lefebvre έδωσε μια γενναία μάχη στη μάχη heads-up, επιλέγοντας μπλόφες και εξασφαλίζοντας μικρές νίκες σε pot. Ωστόσο, το χέρι του king-jack του Croteau τελικά επικράτησε του king-six του Lefebvre, κερδίζοντας τον τίτλο και το έπαθλο.

Αυτή η νίκη όχι μόνο προσθέτει τα βραβεία του Croteau αλλά αναδεικνύει επίσης τον έντονο ανταγωνισμό και το επίπεδο δεξιοτήτων στα γεγονότα της πίστας WSOP. Καθώς το World Series of Poker Playground 2024 συνεχίζεται, οι λάτρεις του πόκερ περιμένουν περισσότερα τουρνουά γεμάτα δράση και αξέχαστες νίκες.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και κάλυψη από το 2024 World Series of Poker Playground, όπου οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου αγωνίζονται για την υπεροχή του πόκερ.

(Πρώτη αναφορά από: PokerNews)

undefined is not available in your country. Please try:
Οι καλύτεροι ιστότοποι πόκερ Crypto & Bitcoin για παιχνίδι το 2024
2024-05-21

Οι καλύτεροι ιστότοποι πόκερ Crypto & Bitcoin για παιχνίδι το 2024

Νέα