Νέα

May 30, 2024

Το World Series of Poker 2024 ξεκινά με ένα Bang: Event #3 Highlights

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Το World Series of Poker 2024 (WSOP) ξεκινά με συναρπαστικό τρόπο, προσελκύοντας 3.485 συμμετέχοντες στο Horseshoe and Paris Las Vegas για το Event #3: $500 Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout. Καθώς τα χαρτιά χτύπησαν την τσόχα και οι παίκτες αγωνίζονταν για την υπεροχή, το γεγονός όχι μόνο σηματοδότησε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του πόκερ, αλλά και έθεσε τις βάσεις για μια αξέχαστη σειρά.

Το World Series of Poker 2024 ξεκινά με ένα Bang: Event #3 Highlights

Βασικά συμπεράσματα:

  • Ένα τεράστιο πεδίο 3.485 συμμετεχόντων διαγωνίστηκε στο $500 Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout, δημιουργώντας ένα έπαθλο 1.463.700 $.
  • Μόνο 151 παίκτες έχουν προχωρήσει στην Day 2, με τον Qiang Xu να οδηγεί το πακέτο.
  • Ο πρωταθλητής αυτού του event θα φύγει με $175,578 και το πολυπόθητο βραχιόλι WSOP.

Μετά από μια έντονη Ημέρα 1, όπου η μάχη της εξυπνάδας και της τύχης οδήγησε πολλούς αισιόδοξους, μόνο 151 υποψήφιοι κατάφεραν να περάσουν στην Ημέρα 2, που είχε προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου. Το γεγονός, μια νέα προσθήκη στο ρόστερ του WSOP, έχει ήδη αιχμαλωτίσει τη φαντασία των ο κόσμος του πόκερ με το σημαντικό έπαθλο των $1.463.700, που υπόσχεται στον νικητή ένα τεράστιο ποσό $175.578 και το διάσημο βραχιόλι WSOP.

Στο τέλος των 22 εξαντλητικών επιπέδων παιχνιδιού, ο Qiang Xu αναδείχθηκε πρώτος, συγκεντρώνοντας ένα κολοσσιαίο stack μαρκών 2.130.000. Καυτός στα τακούνια του είναι ο Στίβεν Μπορέλα, ο οποίος συγκέντρωσε 1.835.000, προετοιμάζοντας τη σκηνή για μια καθηλωτική αναμέτρηση την ημέρα 2.

Η διοργάνωση είδε κορυφαίους του πόκερ όπως ο Joe Cada, ο Greg Raymer, ο Brad Owen, ο Shaun Deeb, ο Josh Arieh και ο Jeremy Ausmus να αγωνίζονται για δόξα, αν και δεν κατάφεραν να κερδίσουν χρήματα. Εν τω μεταξύ, αστέρια όπως η Maria Ho και ο Justin Saliba τα κατάφεραν. χρήματα, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει περαιτέρω. Εξακολουθούν να διεκδικούν το βραχιόλι αξιοσημείωτα ονόματα όπως οι Jason Wheeler, Marco Johnson, Dan Shak και Daniel Negreanu, διασφαλίζοντας ότι η μάχη που ακολουθεί είναι γεμάτη ταλέντο και προσμονή.

Καθώς το τουρνουά εξελίσσεται, οι παίκτες θα επιστρέψουν στο Horseshoe στις 30 Μαΐου στις 11:00 π.μ., με τα blinds να κλιμακώνονται σε 15.000/30.000 και ένα big blind ante 30.000. Η κοινότητα του πόκερ περιμένει με κομμένη την ανάσα καθώς οι υπόλοιποι ανταγωνιστές αγωνίζονται για έναν από τους πιο περιζήτητους τίτλους στο πόκερ.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς η ομάδα Ζωντανών Αναφορών του PokerNews σας φέρνει όλη τη δράση που σας προκαλεί καρφώματα από την Ημέρα 2, παράλληλα με την εκτενή μας κάλυψη του WSOP 2024 στο εμβληματικό Horseshoe and Paris Las Vegas. Είτε είστε λάτρης του πόκερ είτε είστε απλός παρατηρητής, αυτό το γεγονός υπόσχεται ενθουσιασμό, δράμα και πόκερ στα καλύτερά του.

undefined is not available in your country. Please try:
The High Stakes Chess Match of Poker: Ausmus εναντίον Mohamed
2024-06-06

The High Stakes Chess Match of Poker: Ausmus εναντίον Mohamed

Νέα