Νέα

May 7, 2024

High Roller Havoc: Champions Club Crowns New Poker Royalty στο Τέξας

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Αυτή την εβδομάδα, το Champions Club στο Χιούστον του Τέξας, έγινε το επίκεντρο της δράσης πόκερ υψηλών στοιχημάτων, φιλοξενώντας τρεις παίκτες με buy-in 5.000$ που είχαν την κοινότητα του πόκερ στην άκρη των θέσεων τους. Μεταξύ των νικητών ήταν ο Daniel Sepiol, η Victoria Livschitz και ο Aram Zobian, ο καθένας από τους οποίους κέρδισε ένα τρόπαιο Texas Poker Open (TPO) και χαρακτήρισε τα ονόματά τους στα χρονικά της ιστορίας του πόκερ στο The Lone Star State. Με δύο παίκτες του PokerStake μεταξύ των νικητών, το γεγονός ήταν απόδειξη δεξιοτήτων, στρατηγικής και λίγη τύχη.

High Roller Havoc: Champions Club Crowns New Poker Royalty στο Τέξας

Βασικά συμπεράσματα:

  • Η Victoria Livschitz, παίκτρια του PokerStake, θριάμβευσε στο εναρκτήριο high roller event, εξασφαλίζοντας μια πόρπη ζώνης για τους νικητές TPO και τη μερίδα του λέοντος στο έπαθλο.
  • Ο Aram Zobian κυριάρχησε στα τελικά στάδια του δεύτερου αγώνα high roller κερδίζοντας $48.600, δείχνοντας την ανδρεία του στην τσόχα.
  • Σε μια συναρπαστική ολοκλήρωση του τρίτου αγώνα high roller, μια συμφωνία μεταξύ του Josh Arieh και του Daniel Sepiol τους έκανε να μοιράσουν το έπαθλο, αλλά ο Sepiol πήρε τελικά το τρόπαιο μετά από ένα δραματικό χέρι Pot Limit Omaha.

Η σειρά Texas Poker Open ξεκίνησε με μεγάλη έκρηξη καθώς η Victoria Livschitz ξεπέρασε ένα πεδίο 13 συμμετεχόντων στο No-Limit Hold'em High Roller #1 με συμμετοχή $5.100. Η εκδήλωση είχε ένα έπαθλο $65.000 και είδε τον Livschitz να αντιμετωπίζει τον Michael Wang σε μια μάχη heads-up που δεν θα ξεχαστεί σύντομα. Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων των αξιοσημείωτων παικτών όπως ο Jeremy Ausmus και ο Chino Rheem, η Livschitz βγήκε νικήτρια, διεκδικώντας ένα κορυφαίο έπαθλο $45.500 και ωθώντας τα κέρδη της ζωής της πάνω από το όριο του 1 εκατομμυρίου $.

Η δράση του high roller δεν σταμάτησε εκεί. Η δεύτερη εκδήλωση προσέλκυσε 18 συμμετέχοντες και ένα έπαθλο 90.000$. Αυτή τη φορά, ήταν ο Aram Zobian που έκλεψε την παράσταση, εξαλείφοντας έναν προς έναν τους αντιπάλους του μέχρι που αντιμετώπισε τον Jeremy Becker σε ένα heads-up showdown. Η ικανότητα του Zobian φάνηκε πλήρως καθώς εξασφάλισε το κορυφαίο έπαθλο των $48.600, αφήνοντας τον Becker να αρκεστεί στη δεύτερη θέση.

Το τρίτο high roller event σημείωσε την υψηλότερη συμμετοχή μέχρι σήμερα, με 33 συμμετέχοντες να διεκδικούν ένα κομμάτι από το έπαθλο των $165.000. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αλλά στο τέλος, ήταν ο Daniel Sepiol και ο Josh Arieh που βρέθηκαν να παλεύουν για τον τίτλο. Αφού έκλεισαν μια συμφωνία με βάση τον αριθμό των μαρκών τους, ο Sepiol και ο Arieh αποφάσισαν τον νικητή της πολυπόθητης πόρπης ζώνης με ένα μόνο χέρι του Pot Limit Omaha. Ο Σεπιόλ βγήκε νικητής, προσθέτοντας ένα αξέχαστο τρόπαιο στη συλλογή του και αύξησε τα κέρδη της ζωής του σε πάνω από 6,84 εκατομμύρια δολάρια.

Το Champions Club στο Χιούστον αποδείχθηκε για άλλη μια φορά κορυφαίος προορισμός για high roller poker δράση. Με τον συνδυασμό ικανών παικτών, σημαντικά έπαθλα και αξέχαστες στιγμές, η σειρά Texas Poker Open έχει θέσει ένα νέο πρότυπο για την τελειότητα του πόκερ στην πολιτεία Lone Star.

Φωτογραφίες και καλύψεις του Texas Poker Open είναι διαθέσιμες στο PokerGO, το σπίτι της δράσης πόκερ υψηλών στοιχημάτων και του επερχόμενου 55ου Ετήσιου World Series of Poker.

(Πρώτη αναφορά από: PokerGO)

undefined is not available in your country. Please try:
Οι καλύτεροι ιστότοποι πόκερ Crypto & Bitcoin για παιχνίδι το 2024
2024-05-21

Οι καλύτεροι ιστότοποι πόκερ Crypto & Bitcoin για παιχνίδι το 2024

Νέα