Νέα

May 5, 2024

High Stakes και High Spirits: Οι παίκτες του PokerStake θριαμβεύουν στο Texas Poker Open

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Αυτή την εβδομάδα, το Champions Club στο Χιούστον του Τέξας, έγινε το επίκεντρο της δράσης του high roller poker, με τρία $5.000 buy-in τουρνουά να τραβούν την προσοχή σε εθνικό επίπεδο. Μέσα στον σκληρό ανταγωνισμό, οι παίκτες του PokerStake Victoria Livschitz και Aram Zobian ξεχώρισαν, κατακτώντας τρόπαια TPO και πανηγύρισαν με θαυμαστές και επενδυτές. Δείτε πώς εκτυλίχθηκε το δράμα στο Lone Star State, όπου η ικανότητα, η στρατηγική και λίγη τύχη έστεψε τους πρωταθλητές.

High Stakes και High Spirits: Οι παίκτες του PokerStake θριαμβεύουν στο Texas Poker Open
  • Βασικό Takeaway One: Η Victoria Livschitz κέρδισε στο πρώτο high roller event, κερδίζοντας $45.500 και μια αγκράφα ζώνης Texas Poker Open.
  • Βασικό Takeaway Δύο: Ο Aram Zobian κυριάρχησε στο δεύτερο high roller, εξασφαλίζοντας μια νίκη με έπαθλο $48.600, επιδεικνύοντας την ανδρεία του στο τραπέζι του πόκερ.
  • Βασικό Takeaway Three: Το τρίτο high roller event είδε τον Daniel Sepiol και τον Josh Arieh να κλείνουν συμφωνία, με τον Sepiol να παίρνει σπίτι την πολυπόθητη πόρπη ζώνης μετά από ένα δραματικό 'flip' χέρι.

Η σειρά Texas Poker Open ξεκίνησε με μεγάλη έκρηξη καθώς η Victoria Livschitz αναδείχθηκε νικήτρια στο εναρκτήριο high roller event, ξεπερνώντας ένα πεδίο που περιελάμβανε τον Michael Wang σε μια μάχη heads-up. Η νίκη της Livschitz όχι μόνο πρόσθεσε μια αγκράφα ζώνης για νικητές του Texas Poker Open στη συλλογή της, αλλά και τη μερίδα του λέοντος στο έπαθλο των $65.000, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα της στο πόκερ.

Το No-Limit Hold'em High Roller #1 με είσοδο 5.100 $ προκάλεσε 13 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων μερικών από την ελίτ του πόκερ όπως ο Jeremy Ausmus, ο Chino Rheem, ο Jesse Lonis και ο David Coleman, όλοι τους δεν είχαν χρήματα. Η τελική αναμέτρηση μεταξύ Wang και Livschitz ήταν ένα τρενάκι με μάρκες, βλέποντας τελικά τη Livschitz να κερδίζει το κορυφαίο έπαθλο των $45.500 και να ξεπερνά τα κέρδη της ζωής της πέρα ​​από το όριο του 1 εκατομμυρίου $.

Ο Aram Zobian έλαμψε στο δεύτερο high roller event, περνώντας μέσα από ένα πεδίο 18 για να κερδίσει $48.600. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, με αξιόλογους παίκτες να πέφτουν έξω από τα χρήματα. Η νίκη του Zobian ήταν απόδειξη της ικανότητάς του, ειδικά μετά από μια μάχη heads-up ενάντια στον Jeremy Becker, όπου το φλοπ φλας του Zobian κέρδισε τα turn trip του Becker.

Το τρίτο high roller της σειράς προσέλκυσε τους περισσότερους συμμετέχοντες ακόμα, με 33 συμμετοχές να δημιουργούν ένα έπαθλο 165.000 $. Το συμβάν κορυφώθηκε με μια συμφωνία heads-up μεταξύ του Josh Arieh και του Daniel Sepiol, με τους δύο παίκτες να συμφωνούν να κόψουν το ICM από το υπόλοιπο χρηματικό έπαθλο. Ο Σεπιόλ, ωστόσο, εξασφάλισε την πόρπη της ζώνης και μια αξέχαστη νίκη, ωθώντας τα κέρδη της ζωής του σε πάνω από 6,84 εκατομμύρια δολάρια.

Το Texas Poker Open, που φιλοξενείται στο διάσημο Champions Club στο Χιούστον, έχει θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για το πόκερ υψηλών στοιχημάτων στο Τέξας. Με τους παίκτες του PokerStake να γίνονται πρωτοσέλιδα, η σειρά όχι μόνο γιορτάζει μεμονωμένες νίκες, αλλά αναδεικνύει επίσης την ακμάζουσα κοινότητα πόκερ στο Lone Star State. Καθώς ο κόσμος του πόκερ στρέφει τα μάτια του προς την επερχόμενη 55η Ετήσια Παγκόσμια Σειρά Πόκερ, αυτά τα high roller events έχουν αναμφίβολα αυξήσει τα στοιχήματα τόσο για τους επαγγελματίες παίκτες του πόκερ όσο και για τους λάτρεις του πόκερ.

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του PokerGO, της έδρας του Texas Poker Open και της επερχόμενης 55ης Ετήσιας Παγκόσμιας Σειράς Πόκερ, αποτυπώνουν την ένταση, τη χαρά και τη συντροφικότητα αυτής της σειράς πόκερ υψηλού στοιχήματος, απαθανατίζοντας στιγμές που θα συζητούνται για τα επόμενα χρόνια.

undefined is not available in your country. Please try:
Οι καλύτεροι ιστότοποι πόκερ Crypto & Bitcoin για παιχνίδι το 2024
2024-05-21

Οι καλύτεροι ιστότοποι πόκερ Crypto & Bitcoin για παιχνίδι το 2024

Νέα