Νέα

August 25, 2021

2021 WSOP Online Πρόγραμμα Εκδηλώσεων από το GGPoker

Eleni Dimitriou
WriterEleni DimitriouWriter

Το ετήσιο τουρνουά World Series of Poker (WSOP) θα διεξαχθεί από την 1η Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021, στο GGPoker, τη διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα πόκερ. Το γεμάτο δράση πρόγραμμα προσφέρει 33 εκδηλώσεις με χρυσά βραχιόλια, καθώς και μια σειρά από ευκαιρίες σε ερασιτέχνες και έμπειρους παίκτες να κερδίσουν μεγάλα κέρδη.

2021 WSOP Online Πρόγραμμα Εκδηλώσεων από το GGPoker

Μεγάλη αρχή σε ένα μεγάλο τουρνουά

Η εκδήλωση Return No-Limit Hold'em ανοίγει το τουρνουά WSOP. Σε διάστημα δύο ημερών, τα παιχνίδια Texas Hold'em αναμένεται να προσελκύσουν μεγάλη προσέλευση όχι μόνο λόγω του μεγάλου χρηματικού έπαθλου του 1 εκατομμυρίου $, αλλά και λόγω του προσιτού buy-in των $50.

Highlights της διαδικτυακής σειράς WSOP

Το δεύτερο μεγάλο χάπενινγκ στον διαγωνισμό είναι το Caesars Cares Charity Event, το οποίο δείχνει τη σημασία που δίνει το WSOP στο να δίνει πίσω στην κοινότητα. Εδώ, μέρος του buy-in $1.111 προορίζεται για το Nevada COVID-19 Relief Fund, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό.

Οι παίκτες θα λάβουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα εντυπωσιακό έπαθλο στο Millionaire Maker. Το buy-in, στα 1.500$ είναι ένα σημαντικό ποσό. Ωστόσο, έρχεται με ένα τεράστιο έπαθλο 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το Super Millions High Roller No-Limit Hold'em 2 ημερών προσφέρει επίσης ένα εγγυημένο έπαθλο 5 εκατομμυρίων $, με buy-in $10.000. Το Super High Roller Championship No-Limit Hold'em έχει το υψηλότερο buy-in στα $25.000. Έχει επίσης ένα εγγυημένο έπαθλο 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όσοι αναζητούν ένα πιο προσιτό buy-in μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο της εκδήλωσης FLIP & GO No-Limit Hold'em. Το buy-in για αυτό είναι $200 και έχει εγγυημένο έπαθλο 1 εκατομμυρίου $. Εν τω μεταξύ, το WSOP Bounty Double Millions έχει μια παρόμοια τιμή buy-in στα $210 με το διπλάσιο του εγγυημένου έπαθλου στα $2 εκατομμύρια.

Big Bucks και άλλα

Σε συμφωνία με άλλα διαδικτυακά τουρνουά πόκερ, το WSOP Online διαθέτει ένα μεγαλειώδες Main Event. Με ένα buy-in 5.000 $, ξεκινά στις 29 Αυγούστου 2021 και προσφέρει εγγύηση βραβείων μαμούθ ύψους 20 εκατομμυρίων $.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, το WSOP Online Main Event σημείωσε Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο έπαθλο, με περισσότερα από 27,5 εκατομμύρια δολάρια που πληρώθηκαν. Οι προσδοκίες είναι υψηλές για το εάν η εκδήλωση του 2021 θα σπάσει αυτό το ρεκόρ.

Εκτός από τη λήψη ενός τεράστιου βραβείου, ο νικητής προστίθεται επίσης στην ελίτ λίστα των πρωταθλητών ομάδας του GGPoker. Αυτή η αποκλειστική ομάδα περιλαμβάνει τον Σουηδό παίκτη Niklas Astedt, ο οποίος έχει κερδίσει περισσότερα από 34 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο διαδικτυακό πόκερ.

Υπάρχουν πολλά άλλα προνόμια που περιμένουν τον νικητή του Main Event. Εκτός από τη βραβεία με ένα προσαρμοσμένο avatar GGPoker και το καθεστώς GGPlatinum FishBuffet, θα παρέχεται επίσης στον πρωταθλητή ένα πακέτο συμμετοχής σε τουρνουά αξίας $50.000. Ένας μοναδικός κωδικός συνεργάτη του GGPoker είναι ένα άλλο βραβείο που θα δοθεί στον νικητή.

Σχετικά με το GGPoker

Το GGPoker που κυκλοφόρησε το 2017 κατέχει άδεια από την Επιτροπή Εποπτείας Τυχερών Παιχνιδιών Isle of Man. Χρησιμοποιώντας λογισμικό επόμενης γενιάς βελτιστοποιημένο για επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και tablet, το GGPoker παρέχει στους παίκτες ευκαιρίες να παίξουν online Texas Hold'em και άλλα παιχνίδια πόκερ στο σπίτι ή εν κινήσει.

Μερικοί από τους διαφημιστές του κόσμου του πόκερ είναι μέρος του GGTeam του ιστότοπου. Περιλαμβάνουν τους Daniel Negreanu, Dan Bilzerian, Fedor Holz και Bertrand "ElkY" Grospellier.

undefined is not available in your country. Please try:
Η ακαταμάχητη άνοδος του Texas Hold'em: Ένα παγκόσμιο φαινόμενο
2024-04-09

Η ακαταμάχητη άνοδος του Texas Hold'em: Ένα παγκόσμιο φαινόμενο

Νέα